Foutmelding

  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_event_details() (regel 494 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_calendar() (regel 695 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_calendar() (regel 696 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).

Maritieme Wandeling over Scuten en Lapnamen

Onder leiding van een deskundige stadsgids herontdek je het maritieme verleden van de oude vissersstad Blankenberge.  Ondanks dat het visserijbedrijf rond 1955 in Blankenberge verdween, bleven heel wat getuigenissen van dit maritieme erfgoed bewaard. Het havenkwartier met zijn schuilhaven en replica van oude vissersvaartuigen, de vroegere spuikom met zijn sluizen en sashuizen, de vuurtoren, de ...
Onder leiding van een deskundige stadsgids herontdek je het maritieme verleden van de oude vissersstad Blankenberge. 

Ondanks dat het visserijbedrijf rond 1955 in Blankenberge verdween, bleven heel wat getuigenissen van dit maritieme erfgoed bewaard. Het havenkwartier met zijn schuilhaven en replica van oude vissersvaartuigen, de vroegere spuikom met zijn sluizen en sashuizen, de vuurtoren, de havengeul met zijn staketsels, vormen het uniek maritiem decor van deze wandeling. Onder leiding van een deskundige stadsgids herontdek je het maritieme verleden  van de oude vissersstad Blankenberge.  Praktisch:  ïAfspraak aan de Paravang, kant tram, om 14.00 uur.  ïDuur van de wandeling 1u30’ à 2 uur. ïGegidst door Margot ïAls afsluiter omstreeks 16.30 uur, pannenkoeken in het VLC Noorderlicht. ïPersonen die niet meewandelen kunnen enkel deelnemen aan de pannenkoeken om 16:30 in het VLC ïVraagprijs: 5 € per persoon betalen ter plaatse. Inschrijven bij voorzitter Ivan De Leu:  ivan.de.leu@telenet.be of telefonisch 0486 89 59 14
Waar
De Paravang
De Smet de Nayerlaan 1, 8370 Blankenberge
Wanneer
za 11/08/18
Op kaart
UIT-agenda op uitinvlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen?<br />
Dat kan via UiTdatabank.be